123faillissementaanvragen.nlOver ons

Alles over www.123faillissementaanvragen.nl

Wij zijn een samenwerkingsverband van Koppert en De Jong en vormen een bijzonder duo. Koppert is advocaat en De Jong is een jurist. Beide hebben wij jarenlang aan de andere zijde van dit rechtsgebied gestaan en stonden wij de debiteuren bij. Vaak konden wij door manco’s bij de grotere bureaus succesvol de procedure dwarsbomen of vertragen. Door onze combinatie zijn wij instaat om moeilijke dossiers op een creatieve manier te benaderen en op te lossen. Immers wij kennen onze eigen streken!
Wij staan erom bekend om onze laagdrempelige benaderbaarheid en wij verbergen ons niet achter een secretaresse. Zowel Koppert als De Jong zijn rechtstreeks bereikbaar via e-mail, mobiele nummer en WhatsApp. Uw dossier wordt realtime bijgehouden in een beveiligde werkomgeving. Wilt u liever live uw dossier bespreken, u bent bij ons van harte welkom of wij komen graag naar u toe.

Alles over De Jong

Erik is een echte straatvechter en heeft daar ook het vak geleerd. Hij heeft sociale huurders in moeilijke overlastdossiers succesvol aangepakt maar ook succesvol bijgestaan. Tijdens het bijstaan bleek hij een genie te zijn om onder overeenkomsten uit te komen, vorderingen af te laten wijzen en procedures te dwarsbomen. Deze kennis gebruikt hij nu om ondernemers bij te staan en weet hij veel dossiers tot een goed einde te brengen.
Erik is HBO rechten afgestudeerd en volgt jaarlijks bijscholing op het gebied van huurrecht, burgerlijk procesrecht, bestuurdersaansprakelijkheid en incasso & insolventie. In het jaar 2022 heeft Erik 73 po-punten behaald.

Alles over Koppert

Mr. Bob Koppert studeerde in 1990 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in het Nederlands recht, hoofdrichting strafrecht en is sinds augustus 2010 advocaat. Na zijn studie werkte hij als jurist bij het GAK en de sociale dienst van Amsterdam (Dienst Werk en Inkomen). Als man van de praktijk heeft hij een ruime kennis van het sociaal zekerheidsrecht (o.a. bijstand en werknemersverzekeringen als WW en WIA) en weet hij wat er speelt in de maatschappij. Sinds zijn beëdiging als advocaat is hij zich gaan toeleggen op andere rechtsgebieden, zoals huur- en arbeidsrecht, incasso en strafzaken.
Bob Koppert staat bekend om zijn vaderlijke uitstraling, authentieke boosheid en kalmte. Deze eigenschappen zorgen tijdens de zittingen er voor dat zijn boodschap een extra dimensie krijgt. Door zijn arbeidsverleden kent Bob Koppert de problematiek van de gemiddelde mens en weet dit feilloos te verwoorden.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Randstad 22-46
1316BZ Amere

Contact

 Whatsapp
 085 004 1386
info@123faillissementaanvragen.nl